torstai 2. toukokuuta 2013

TUL:n mestikset!

Viime viikonloppuna oli kauden viimeiset kilpailut. TUL:n mestaruudet ratkottiin Tampereen Hervannassa.

Matkaan lähdettiin jo perjantain illalla. Päästyämme majoituskoululle, laitoimme patjat valmiiksi, söimme iltapalan ja menimme nukkumaan.

Lauantaina heräsimme aikaisin. Aamupalan jälkeen reippailimme kisahallille. Katsoimme hetken muiden harjoituksia, jonka jälkeen aloitimme oman lämmittelyn. Harjoitussuoritus oli hyvä.
Tämän jälkeen hölkkäsimme loppuverkaksi takaisin koululle, jossa aloitimme hiusten ja meikkien laiton. Tällä kertaa aikaa oli enemmän kuin tarpeeksi, kaiken lisäksi aikataulu oli hieman jäljessä.
     Viiden jälkeen saimme tiedon, että oli aika aloittaa lämmittely. Lämmittely tehtiin tällä kertaa majoituskoulun isossa salissa. Pian tulikin toinen viesti, että pääsemme pian lämmittelyputkeen. Laitoimme koululla jo puvut päälle, ja juoksimme pukupussit kainalossa hallille.
Pääsimme peilisaliin, jossa teimme vielä osia läpi.
   Harjoitusmatolla alkoi jännityksen taso nousta. Upean kannustuksen saattelemana pääsimme vihdoin matolle, seitsemän aikaan illalla. Fiilis oli mahtava suoritusta tehdessä. Suoritus ei ollut parasta meiltä, tasapainot horjuivat ja osa kuvioista oli erikoisia.  Pisteet nousivat kuitenkin mukavasti viime kisoista, johon olimme tyytyväisiä. Pisteiden jälkeen kävimme syömässä läheisessä ravintolassa, jonka jälkeen palasimme hallille kannustamaan Sanixin suoritusta.
  Olimme katsoneet sunnuntain suoritusjärjestystä, jossa oli 10 finaali paikkaa meidän sarjaamme. Kisojen loputtua laskimme olevamme  se 10. joukkue. Emme kuitenkaan uskaltaneet vielä tuulettaa kunnolla. Tuomaripalaverin jälkeen tulikin tieto, että vain kahdeksan joukkuetta pääsee finaaliin. Pettymys oli siis suuri, kun tavoitetta ei saavutettu.

Sunnuntaina nukuimme pitkään, kävimme aamupalalla ja pakkasimme tavaramme. Päivä menikin kisoja katsellessa. Välillä kävimme vielä syömässä. Saimmekin ottaa pienet spurtit takaisin, että ehdimme kannustamaan SikSakit.
  Kuuden aikaan illalla toinen bussi tuli hakemaan meidät, Smindit ja Splitit, kun SikSak ja Sanix jäivät vielä palkintojen jakoon.


Onnea kaikille mitalisteille!

Nyt on kisakausi paketissa ja on aika aloittaa välinetekniikan treeni.
Lauantaina Pauliina tulee opettamaan meille uuden tanssin joulunäytökseen. 

P.S. kuvat tulossa.....
-Saga-



2 kommenttia:

  1. Voi sentään :( Harmittaa nyt Teidän puolesta, olisitte niin ansainneet sen finaalipaikan! Mutta kohti uusia haasteita, ja kerrankin ajoissa. Odotan innolla nyt aloittamanne joulunäytöksen (!?!) tanssia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pettymyksestä on päästy jo yli ja nyt katseet kohti uusia tavoitteita :).
    Pauliina kävi tänään opettamassa tosiaan tanssin joulunäytökseen. Siksi näin aikaisin ettei tarvitse kesken kisakauden opetella.

    VastaaPoista