tiistai 10. joulukuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan!


Tässä lupaamamme surullinen uutinen, jonka kuulimme viime kisoissa...

Ihanat ja rakkaat valmentajamme, Katja, Jenni ja Fanni kertoivat lopettavansa valmentamisen. Syy tähän ikävään päätökseen on henkilökohtainen. Olemme heille ikuisesti kiitollisia näistä 2 ja puolesta vuodesta, monine muutoksineen, joista erityisesti kulunut kausi on ollut kaikille ikimuistoinen!

Muistamme heidät hauskoina sekä vihaisina. Iloisina sekä surullisina. Rakkaina sekä ikävinä. Rentoina sekä tiukkoina. Mutta parhaiten muistamme heidät ihanina, kannustavina, ymmärtävinä, huumorintajuisina, mukavina, sekä ennenkaikkea hyväsydämisinä ihmisinä! Niin valmentajina kuin ystävinä.

Fanni: ihana, urheilullinen, huolehtiva, hauska, muotitietoinen, tiukka ja herttainen!



Jenni: hauska, luetettava, oma vilukissamme ja kosmetologimme, rauhallinen, huolehtiva ja rakastettava!



Katja: vastuuntuntoinen, oma äitihahmomme,huumorintajuinen, mukava, viimeisen sanan sanoja, kiltti ja rakastava!






Vaikka yksi aikakausi loppuu, ei meidän voimistelumme pääty tähän. Aiomme jatkaa voimistelua vielä nykyisen kokoonpanon kanssa, ja toivottavasti muutaman uuden tytön kanssa. Tällä hetkellä valmentajatilanteemme on vielä auki, mutta toivottavasti asia ratkeaa joululoman aikana.

Huomenna meillä on seuran oma joulunäytös, joka tulee meidän osalta olemaan tunteiden täyttämä.

Saamme viettää viimeiset hetket valmentajiemme kanssa, jonka jälkeen alkaa uusi aikakausi joukkueessamme. Onneksi valmentajamme eivät katoa minnekkään, ja tekevät kevään koreografiamme, sekä tulevat vierailemaan treenisalillamme.

Toivotamme heille hyvää jatkoa, ja muistakaa ettette pääse meistä eroon kokonaan.;)



Rakkaudella Saga!








2 kommenttia: