perjantai 8. elokuuta 2014

Uusia tuulia :)

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava ja mukava kesäloma, voimistelua unohtamatta. ;)
 
Meidän 3:n viikon kesälomamme on mennyt mm. veneillen, matkustellen sekä tietysti tehden kotitreeniä. Kävimme myös joukkueemme "junnujen" , Jennyn ja Julian rippijuhlissa (jotka olivat samana päivänä) . Kiitos vielä tytöille perheineen hyvistä tarjoiluista sekä mukavista juhlista.

Onnea vielä junnut <3!


Kesälomamme loppui heinäkuun puolivälissä, ja olemme tehneet sen ajan perustreeniä, sekä tietysti välinetekniikkaa. Kuntoa olemme kehittäneet käyden lenkillä sekä tehden porrastreeniä.
  
Viime viikon perjantaina (1.8) pidimme kuuden tunnin ohjelmaleiripäivän, jolloin syksyn koreografimme Minna opetti meille keilaohjelmamme. Saimme ohjelmamme valmiiksi aikaisemmin kuin koskaan ennen. Iso kiitos vielä Minnalle hienosta koreografiasta!
  
Nyt meillä on lähes kolme kuukautta aikaa saada ohjelma kisakuntoon ja keilat pysymään käsissä. ;D

Ensi viikolla palaamme koulun penkille, kun neljä meistä aloittaa lukion/amiksen, ja kaksi "junnuamme" aloittaa viimeisen vuotensa ylä-asteella.

Paljon uutta siis, uudet koulut, uusi väline sekä uusi ohjelma tulossa. Odotamme uutta kautta innoissamme ja odottavaisina. Seuraavalla viikolla on myös seuramme kahden päivän leiri, mutta sitä ennen teemme ahkerasti töitä, jotta ohjelma saadaan mahdollisimman hyvään kuntoon.
Toivotamme kaikille oikein hyvää koulun alkua ja alkanutta välinekautta!
-Saga-

2 kommenttia:

  1. Voiko teidän joukkueeseen tulla kokeilemaan tyttö joka on -00?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä voi. Ota rohkeasti yhteyttä Vilmaan, 040-8775363 -Saga-

      Poista