sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kisakausi avattu

Lauantaina kilpailtiin Länsi-Suomen aluemestaruus kilpailuissa, tutulla Kupittaan hallilla.
Koska harjoitteluaikaa oli matolla vain minuutti per joukkue, päätimme mennä aamulla Raunistulan koululle normaalille harjoitusvuorollamme. Teimme kolme hyvää kokonaista, sekä hioimme vielä ohjelmaa. Puoli yhdeltätoista lähdimme Kupittaalle.
Olimme jo alkuviikosta olimme sopineet, ettemme osallistu marssiin koko joukkueen voimin, joten Senni sai kunniatehtävän marssia yksin. Marssin jälkeen laitoimme hiuksia ja osa sai jo meikit valmiiksi ennen kuin lähdimme Pavilijonkiin syömään.
 Maittavan lounaan jälkeen palasimme hallille ja laitoimme loput meikit. Aikataulu oli hieman edellä ja meikkejä laittaessa huomasimme, että enää oli viisi joukkuetta ennen meitä. Siinä sitten pienoinen paniikki , onneksi osa oli jo ehtinyt laittaa sukkahousut jalkaan.
Loppujen lopuksi saimme hyvin lämmiteltyä ja kerrattua ohjelmaa. Tsemppipiirissä osa oli vielä paniikissa, onneksi saimme hyvin koottua itsemme.
Suoritus oli tähän asti paras suoritus, johon olimme tyytyväisiä. Suorituksen jälkeen menimme ottamaan kuvia ja kuuntelemaan pisteemme.
Valitettavasti jäimme hyvin pienellä piste-erolla neljänneksi. Kaiken kaikkiaan päivästä jäi hyvä fiilis ja tästä lähdemmekin iloisin mielin kohti ensiviikon Piirin kisoja.





-Saga-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti