sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Piirin kisat 13.4.



Lauantaina kisailtiin avoimissa piirin kisoissa Lietohallissa. Tällä kertaa kisoissa oli normaali kolmen minuutin harkka-aika, joten hallille saavuttiin ennen kahdeksaa. Itse harjoitus suoritus meni paremmin kuin aluekisoissa, mutta ilmettä tarvittiin paljon lisää.
Harjoituksen jälkeen rupesimme laittamaan hiuksia ja meikkejä kuntoon. Samalla katsoimme suorituksen videolta ja korjasimme virheitämme. Tällä kertaa saimme kaiken ajoissa valmiiksi ja oli aika asettua Pyrkivän joukkueiden yhteiskuvaan.
Odottelua
Vähän ennen kisojen alkua oli aika aloittaa lämmittely itse kisasuoritusta varten. Kannustimme myös kummi joukkueemme Selexian hyvään suoritukseen, heidän ensimmäisissä kisoissaan. Pian löysimmekin itsemme maton reunalta keskittymässä suoritukseen. Suoritus oli parempi kuin viime viikonloppuna ja ilmettäkin oli jo mukavasti. Jännittyneinä menimme kuuntelemaan pisteemme. Tavoitteena oli nostaa teknisiä sekä suoritus pisteitä ja näissä onnistuimme. Harmiksemme taiteelliset
 pisteet laskivat viime lauantailta.Pisteet kuitenkin nousi viime kisoista,joten olimme tyytyväisiä.
Mitalia ei tällä kertaa saavutettu, mutta tästä sisutuneina suuntaamme kohti ensi viikon SM-kisoja. Mäntsälässä nähdään!



Pukkari tunnelmia :)









Tsemppiä kaikille joukkueille loppukevään kisoihin!
 -Saga-



0 kommenttia:

Lähetä kommentti