tiistai 13. toukokuuta 2014

Kevään tuulia

Kevät on kulunut nopeasti ja Turun kisojen jälkeen on ohjelmaa treenattu saleilla satoja ja satoja kertoja. Loukkaantumisilta ei ole meilläkään vältytty,vaan yksi tyttö on sivussa loppukevään ohjelmista selkävamman vuoksi.Ohjelma on rakennettu uusiksi viidelle ja nostot poistettu ohjelmasta.
Vierailijoita on käynyt salilla ja on pohdittu ilmeitä ja muutettuja kokonaisuuksia...

Ensimmäiset pitkän matkan kisat käytiin menneenä viikonloppuna.
Lähdimme perjantaina matkaan tutusta paikasta Akatemiantalolta täyden bussilastin kanssa Pyrkiväläisiä kohti Vaajakoskea.Yhden pysähdyksen taktiikalla saavuimme majoituskoululle yhdeksän pintaan ja pikaisen majoituksen,iltapalan ja suihkun jälkeen päät tyynyyn ja valmistautumaan seuraavaan päivään.
Lauantaina olimme hallilla lämppäämässä jo puoli kahdeksalta ja harkkasuorituksen jälkeen palasimme koululle. Piipahdimme kaupassa täydentämässä eväsvarastot ja totuttuun tapaan myös Pandan myymälässä.

Tämän jälkeen valmistauduimme kisakuntoon tukka ja meikki-operaatiolla.


 Lounaan jälkeen alkoi valmistautuminen kisaan majoituskoulun tiloissa. Kun oli n tunti suoritukseen,siirryimme kilpailupaikalle tekemään viimeiset valmistelut. Kello oli ehtinyt jo iltakuuteen ,kun vuoromme vihdoin oli.


Kisasuoritukseen olimme itse tyytyväisiä,muutetut kokonaisudet menivät hyvin, ainoastaan pikkuruisia tasapainovirheitä mahtui ohjelmaan.Pisteisiin emme olleet tyytyväisiä ja ne latistivatkin hetkeksi tunnelman.

Palasimme koululle ottamaan kuvia jonka jälkeen vihdoin tytöt pääsivät suihkuun ja valmistautumaan iltaan seuraamalla Euroviisiujen lähetystä. Makuupusseissa pidimme omaa kisastudiota puolille öin
seuraten viimeisenkin esityksen, tulokset katsottiin netistä vasta aamuherätyksen jälkeen. 
Aamulla nautimme aamupalalla puuron lisäksi mansikoita ja kermavaahtoa-olihan äitienpäivä.

Muistimme viestein äitejä kotona,pakkasimme tavaramme ja suuntasimme kannustamaan seuramme joukkueita finaalipäivään. Torvemme soivatkin ahkeraan oman seuramme jumppareille ja
Pyrkivä loistikin taas palkintopalleilla-onnea mitalisteille!
Kuudelta bussi vihdoin käänsi keulan kohti Turkua johon saapui väsynyt ,mutta onnellinen joukko voimistelijoita.
Ensi viikonloppuna kisaamme vielä päätöskisana kilpasarjojen SM-kisat Tampereen Hervannassa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti