perjantai 28. marraskuuta 2014

Kisakausi ohi!



TUL:n  mestaruudet ratkottiin 15-16.11 Tampereella. Lauantain alkukisassa sorruimme isoihin välinevirheisiin, minkä takia suoritukseen ei oltu tyytyväisiä. Iloiksemme se kuitenkin riitti finaalipaikkaan, josta olimme todella onnellisia. Sunnuntain finaaliin lähdimme korjaamaan alkukilpailun virheet ja ennen kaikkea nauttimaan esiintymisestä. Matolle astelimmekin upean kannustuksen saattelemana. Teimme siihen mennessä kauden parhaan suorituksen vain yhdellä pienellä pudotuksella, joten olimme tyytyväisiä.


Viime viikonloppuna kisasimme Hyvinkäällä kilpasarjojen SM-kisoissa. Aamulla herätys oli aikainen, kun matkaan lähdetiin jo kuudelta. Matka meni nopeasti nukkuen. Aamuharkka jätti toivomisen varaa vielä itse kisasuoritukseen. Kisasuoritukseen lähdettiin tavoittelemaan kauden parasta suoritusta ja nauttimaan viimeisestä kisasuorituksesta yhdessä.
 Kuva: Petri Vilhunen
 Kuva: Petri Vilhunen
 Kuva: Petri Vilhunen

Hyvinkään kisojen jälkeen kerkesimme olemaan vähän aikaan Helsingissä ennen kuin bussi lähti kohti Turkua.

Nyt on siis meidän joukkueen historian viimeinen kisakausi takana. Vielä ei kuitenkaan olla hyvästejä jättämässä. Meidät voi nähdä viimeistä kertaa yhdessä esiintymässä pyrkivän joulunäytöksessä 15.12.

-Saga-

2 kommenttia:

  1. voitteko sitten kertoa missä joukkueissa tytöt jatkaa(jos osa jatkaa) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tulemme kertomaan jatko suunnitelmista tänne joulunäytöksen jälkeen. Sen voimme kuitenkin sanoa, että osa meistä tulee jatkamaan voimistelua. :)

      Poista