maanantai 22. joulukuuta 2014

SAGAN TARINA ON TULLU PÄÄTOKSEEN



Hyvästien aika on käsillä. On vaikeaa päästä tällaiseen tilanteeseen, missä ainut järkevä vaihtoehto on joukkueen eroaminen ja lopettaminen. Loppuhetket ovat olleet loukkantumisten, valmentamisvaikeuksien ja ajankäyttöongelmien summa ja olemme joutuneet siihen pisteeseen, että emme pysty jatkamaan. Kulunut vuosi on ollut raskas niin tytöille, valmentajille sekä vanhemmille. Vaikeudet alkoivat, kun viime vuonna saimme kuulla vanhojen valmentajiemme lopettavan, joka oli kova pala purtavaksi. Päätimme kuitenkin jatkaa, vaikka tiesimme siitä tulevan hankalaa. Vanhat valkut ovatkin vierailleet satunnaisesti treeneissä pitämässä kuria ja muistelemassa vanhoja.
 
 

Olemme motivaation, tahdonvoiman ja suomalaisen sisun avulla onnistuneet keräämään itsemme ja treenattua viime, sekä tämän kauden. Joukkueellamme on huikea yhteishenki niin valmentajien, kuin joukkueen välillä. Olemme pysyneet tiiviinä porukkana loppuun asti ja vaikka emme enää näe toisiamme neljää kertaa viikossa, aioimme pitää tiivisti yhteyttä. Tulevaisuuteen olemme sopineet muunmuassa päättärit Turun sirkuskouluun.
Vaikka Sagan tarina on lopuillaan, ei voimistelu meiltä kaikilta unohdu. Osa jatkaa vielä voimistelua Pyrkivässä, toiset vaihtavat seuraa.Valmentaminen on myös muutamilla harkinnassa ja pari on sitä jo tehnyt.


Kiitos tästä niin virallisille kuin vierailevillekkin valmentajille, tietysti Mari JoJoa unohtamatta. Myös vanhemmille kuuluu iso kiitos, sillä he ovat jatkuvasti kuskanneet meitä treeneihin ja tehneet työtä rakkaan harrastuksemme eteen. Kiitos kaikille tukijoille!

 Loppuun vielä kuvia:


 Saga perustettiin kesällä 2011. Kisasimme kahdella kokoonpanolla Saga Noir 10-12 ja Saga Balnc 12-14k
 
 
Kevät 2012 ja Rock- ohjelma. Kokoonpanot pysyivät lähes samana ja Noir nousi 12-14SM sarjaan.
 
 
Syksyn 2012 välinekausi jätettiin väliin ja kisasimme Pocahontas- tanssilla
 
 
Kevät 2013 ja kevät ohjelma. Nousimme 14-16 kilpasarjaan.
 
 
Syksyn 2013 tunnelmallinen vanneohjelma.
 
 
Päästiin myös ensimmäistä kertaa mitaleille
 
 

Keväällä 2014 kisasimme itsetehdyllä ohjelmallamme.
 

 






Kesällä leireilimme TUL:n juhlaleirillä ja osallistuimme liittojuhliin.




Syksy 2014.
 

-Saga-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti