lauantai 5. lokakuuta 2013

Kuulumisia!

Reilu kuukausi takaperin alkoi pyöriä normaalit harkka-aikataulut. Tällä kaudella treenaamme 4 kertaa viikossa 2-3tuntia kerralla. Treeneissä olemme tehneet paljon ohjelmaa; hiottu ja tehty muutoksia. Myös tiistain lenkki, joka sisältää "makkaramäen" , sekä portaat (toiset on onneksi poissa käytöstä) on tullut kaikille tutuksi.

Sunnuntaina 29.9 pidimme hiontaleirin Lemun urheilutalolla. Aloitimme päivän nopealla lämmittelyllä ja avauksilla hyytävän kylmässä salissa. Hioimme ohjelmaa ja teimme joitakin muutoksia. Päivän puolessa välissä saimme JoJo Marin maittavaa broilerikeittoa ja salaattia. Lounaan jälkeen jatkoimme ohjelman hiomista ja päivän päätteeksi vanhemmat pääsivät näkemään ohjelman ensimmäistä kertaa.

Launtaina 5.10 oli hiontaleirin toinen osa Raunistulan koululla.  Aamu aloitettiin tutulla välinetekniikka lämmitelyllä sekä venyttelyillä. Päivän kulkuun kuului vanhojen kohtien tarkentamista, muutoksia ja loppu ohjelman hiontaa. Puolessa välissä oli "pieni" ruoka tauko, sekä lisäksi pelleilimme Katjan Ipadilla otimme mm. hassuja kuvia.

Tällä hetkellä kaikki on sujunut hyvin ja olemme välttyneet pahimmalta flunssa-aallolta ja loukkaantumisilta. Hyvä niin ja täytyy toivoa, että kaikki pysyvät kunnossa loppukauden. Sillä kauden ensimäisiin kisoihin on enää neljä viikkoa aikaa.
Ensi viikon lauantaina on vuorossa kummitreenit Selexian kanssa!






-Saga.-

2 kommenttia: